Bemutatkozás

Sziasztok!

Szeretném bemutatni nektek magamat és a blogomat, mely 2016. november 08. óta aktív. :)

Bettinának hívnak, 22 éves, szakmám szerint ipari mérnökinformatikus lány vagyok, aki rengeteg mindenért rajong, főként a könyvekért és az állatokért. 

Biztosan sokan rájöttetek már, hogy a molyon @Niitaa néven vagyok jelen. Ezúttal is szeretném Nektek megköszönni, hogy támogattatok, segítettek elindítani a blogomat. Nagyon jól esett a sok bátorító szó. :) Külön köszönetet szeretnék mondani @HoneyBee0395-nek. nagyon jó barátnő vagy és még egyszer köszönöm a sok segítséget! :)

A blog témája elsősorban a könyvek lesznek. Mint már említettem, nagyon szeretek olvasni. Nekem a könyvek egyfajta biztonsági pontok. Ha rossz kedvem van, magányos vagyok, vagy bármilyen probléma gyötör csak felütök egy olvasmányt és máris elmerülök egy csodálatos világban, ahol boldog lehetek. S miután megnyugtatott már szembe tudok nézni a gondjaimmal.
A mai rohanó világban nagyon jó terápia leülni kicsit olvasni. Megnyugtatja a lelket, ellazítja az idegeket. 

Tehát itt sok értékelés vár majd rátok az olvasmányaimról. Emellett szeretném majd veletek megosztani a különböző vicces helyzeteimet, kellemes emlékeimet, hogy velem együtt tudjatok nevetni :) Az oldal gyakori szereplője lesz Cafka, édesapám amstaff kutyusa, aki a deményizmus híve, szószólója. 

Bármilyen témában szívesen fogadom a tanácsokat, hozzászólásokat. Szóval nyugodtan írjatok, akár molyon, akár itt hozzászólás formájában bármikor! :)

Remélem örömmel fogtok nálam böngészni, és Nektek is akkora örömötök lesz benne, mint nekem :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése